Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaÜmit Kutlu: "Fiyatlar El Yakıyor"

Ümit Kutlu: “Fiyatlar El Yakıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve Yöneticileri Perşembe Pazarını ziyaret ederek, ürün fiyatlarını gözden geçirdi. Pazarcı esnafını ve vatandaşları da dinleyen Başkan Kutlu, fiyatların el yaktığını ifade etti.

Yaptığı ziyaret ardından açıklama yapan CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu; “Pazarcı işsizlikten, vatandaş pahalılıktan şikayetçi. AKP hükümetinin uyguladığı yanlış ekonomi politikaları yüzünden özellikle son bir kaç yılda vatandaşın alım gücü yarı yarıya düştü. Vatandaş, işsizlik ve geçim sıkıntısıyla boğuşuyor. Ülkemizin erken bir seçime ve ardından hızlı bir şekilde ayağı yere sağlam basan ekonomik reforma ihtiyacı var.” dedi.

“ÜLKENİN KAYNAKLARINI BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKMEK YERİNE HALKA AKTARSINLAR”

Başkan Kutlu; “Yoksulluğu ve geçim sıkıntısını bu ülkenin kaderi olmaktan çıkartacağız. Türkiye çok güçlü bir devlet. Doğal kaynakları çok olan zengin bir devlet. Yeter ki yönetenler mekanizmayı adaletli ve düzgün yönetsinler. Ülkenin kaynaklarını birilerine peşkeş çekmek yerine halka aktarsınlar. Ülkeyi çok hızlı bir şekilde düzlüğe çıkarmak zor değil Cumhuriyet Halk Partisi bütün kadroları ile iktidara hazır. Ülkenin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyor ülkeyi küllerinden yeni ağaya kaldırmak için fakirliği vatandaşın kaderi olmaktan çıkarmak için adaleti tesis etmek için ilk seçimi sabırsızlıkla bekliyoruz.” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER