Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÜmit Kutlu  İl Başkanlığına aday

Ümit Kutlu  İl Başkanlığına aday

 

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Sosyal medya medya hesabından yaptığı paylaşımda, 18 yaşında  başladığı gençlik kollarından siyasi hayatına başladığına dikkat çeken Ümit Kutlu, İl Başkanlığına aday olduğunu şu sözlerle ifade etti:

Değerli partililerim ve yol arkadaşlarım;

Yetiştiğim yuvanın evladı olmaktan onur duyduğum, “bütün ümidim gençliktedir” diyen kurucu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize iki mirasından biri olan Cumhuriyet Halk Partimizin Hatay İl Başkanı adayı olduğumu kamuoyuna saygı ile duyuruyorum.

On sekiz yaşında partimizin Antakya gençlik kolları başkanı olarak başladığım siyasi hayatımda partimizin her kademesinde görev aldım. Son üç yıldır Antakya ilçe başkanlığı görevini yürüttüm.

Bu süreçte halkımızın takdirini kazanarak sayısız projelere ve başarılı çalışmalara imza attık.

İl başkanı seçilmem dahilinde CHP tabanı dışında hiçbir kurumsal yapının icazetini almadan, kimsenin vesayetine girmeden bu başarılı çalışmaları kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğimi vurgulamak isterim.

Çok kıymetli delegelerimizin de partimize sahip çıkacağına ve onları yok sayan anlayışa son vereceğine yürekten inanıyor, desteğinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum.

Hep birlikte başaracağız.

Hep birlikte partimize ve güzel yarınlarımıza sahip çıkacağız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER