Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzÜnlü Yazarlar Arsuz'a Geliyor

Ünlü Yazarlar Arsuz’a Geliyor

Kahraman Tazeoğlu, Sinan Akyüz, Hilal Kahraman, Mesut Güler, Seval Kirmit Yazar,Serkan Bozkuş, Murat Kaplan, Sinan Yağmur, Ahmet Özkan ve Ela Uslanmaz Tosun gibi ünlü yazarlar Arsuz’a konuk oluyor.

Kentimizde ve bölgemizde kitapları ile giderek okur kitlesini geliştiren ve hayranlık uyandıran Seval Kirmit Yazar, yeni kitap hazırlığı ile bir yandan yoğun uğraş verirken, diğer yandan kitap fuarlarına katılmayı da ihmal etmiyor.

Seval Kirmit Yazar, ilk kitabı olan Yaşam Parodisi’ni 2017 yılında yazdığını ve çok ilgi gördüğünü, bir sene sonra da ikinci kitabı ‘Zaman Kimseyi Beklemez’i okurla buluşturduğunu ayrıca 3.kitabını da Ekim 2022’de okuyucuların beğenisine sunacağı müjdesini de verdi.

Bugüne kadar farklı illerde pek çok kitap fuarına katıldığını anımsatan Yazar “Arsuz Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür etti.Yazma benim için bir tutku, okumak ve yazmaktan vazgeçmem mümkün değil” sözlerine yer verdi. Yazar 3.kitabını eline alacağı günü sabırsızlıkla beklediğini de ifade etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen söyleşi sonrasında okuyucularına kitaplarını imzalayan Yazar onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

BAŞKAN GÜVEN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven: “2. Arsuz Kitap Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdik. 31 Temmuz’a kadar açık kalacak. Pandemi nedeniyle ertelenen ya da iptal edilen birçok etkinlik arasında yer alan kitap fuarlarının kapısını bir kez daha aralamış olduk. Tüm katılımcılara şimdiden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER