Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzÜstün Arsuz’un her köşesinde

Üstün Arsuz’un her köşesinde

 

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, adaylığı açıklandığı tarihten itibaren adeta atom karınca misali Arsuz’un her köşesine ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

 


Sorunları bilen, çözümleri içinde hazırlıklarını tamamlayan Üstün’ün ilk ve en önemli projesi kentin yeniden imar ve ihyası.
06 Şubat depreminin ardından hem yıkım yaşayan ardından da il içi göçün en yüksek olduğu Arsuz’da seçim kampanyasını yöneten Üstün, “Seçimi galibiyetle tamamlayıp, şehrimize vakit kaybetmeden hizmet etmeye başlayacağız” dedi.
Makama oturacağı ilk gün yapmış olduğu planlamaları hayata geçireceğini belirten Üstün, “Arsuz’u çok iyi tanıyorum. Genç ve dinamik meclis üyelerimiz, deneyimli belediye personelimiz ile hız kesmeden çalışmalarımızı başlatacağız. Doğru planlama her şeyin başıdır. Başarı odaklı bir belediye personelimiz olacak. Bizlere ayak uyduracak olan ekibimiz gece gündüz gerekirse vardiyalı bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Arsuz halkımız kendisini asla yalnız hissetmeyecek. Gençlerimizin, kadınlarımızın ve çocuklarımızın gülümsemeleri için hemen onlara özel yaptığımız projeleri başlatacağız. Mutlu hane, mutlu toplum iddiası içerisinde sosyal sorumluluk hizmetlerimizi doğru koordine edeceğiz. Hiçbir vatandaşımız endişe etmesin. Değişimi hissedecekler.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER