Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelenUygulamalı Anasınıfı Bölümü Açıldı

Uygulamalı Anasınıfı Bölümü Açıldı

Yaptığı her etkinlikle farkını ortaya koyan, dokunulmamışa dokunan Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi farkını yine gösterdi. Okulun etkinlikleri Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ve katılımcılar tarafından açıldı.

Okul bünyesinde Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerinin uygulamalı olarak öğrenebilmesi için “Anasınıfı” açılışı yapıldı. E Twinnig projesi kapsamında Akıl Ve Zeka Oyunları atölyesi açıldı ve ilçe çapında liseler arası turnuvalar düzenlenerek ödülleri verildi. Çocuk Gelişimi, Metal ve Elektrik Alanlarının geri dönüşüm yoluyla meydana getirdikleri çalışmalar sergilendi.

Gençlerimizin geçmişle bağlarını kuvvetlendirmek ve geleneklerimizi yaşatmak adına düzenlenen “Gelenekten Geleceğe” adlı sergi de katılımcılardan tam not aldı.

“Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez” diyen okul müdürü Yusuf Kurtar, ”Çocuklarımıza geçmişle bugün arasında bir köprü kurarak milli ve manevi duygularını güçlendirmeyi hedefledik. Özellikle de son yıllarda pandemi sonrası bir boşluk yaşayan gençlerimizi hayata bağlamak adına sergimiz ve Hatay’ımıza özgü ‘Kına Gecesi’ni gerçekleştirdik. Gençlerimize bir nebze dokunabildiysek ne mutlu bize. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimi kutluyorum” dedi.

İzleyicilerden tam not alan sergi ve kına gecesinde Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Aşgın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ve katılımcılar öğrencilere tempo tutarak eşlik ettiler. Kına gecesi yöresel sanatçı Zafer Öten’in birbirinden güzel türküleriyle devam etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER