Salı, Mayıs 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaOsmaniyeUzman Çavuşun Vurduğu Kişi Vefat Etti!

Uzman Çavuşun Vurduğu Kişi Vefat Etti!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Aralarında şahsi husumet bulunan bir kişi kavga ettiği Uzman Çavuş tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde görev yapan Uzman Çavuş R.E. ile Kadirli ilçesinde yaşayan Mustafa Tilim (43) arasında önceden gelen bir tartışmadan dolayı husumet çıktı.
Mustafa Tilim ile Uzman Çavuş R.E. bugün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Pazar mahallesi Osman Nuri Saygılı caddesi üzerinde karşılaştı.
Mustafa Tilim ile Uzman Çavuş R.E. arasında başlayan sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Resmi üniformalı olan Uzman Çavuş R.E. kavga esnasında belinde bulunan şahsi tabancasını çıkararak Mustafa Tilim’e ateş etti.
Baş bölgesinden vurulduğu belirtilen Mustafa Tilim kanlar içerisinde yerde kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralı olduğu tespit edilen Mustafa Tilim ,sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonucu ambulansla olay yerine yakın bölgede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.
Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Tilim kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Uzman Çavuş R.E. ise göz altına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER