Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaDünyadan HaberlerUzmanlar, Coronavirüs Ölümleri ve D Vitamini Arasındaki Bağlantıyı Açıkladı

Uzmanlar, Coronavirüs Ölümleri ve D Vitamini Arasındaki Bağlantıyı Açıkladı

İngiltere’nin Norwich şehrinde bulunan East Anglia Üniversitesi’nden araştırmacılar, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs ölümlerinin D vitamini eksikliği arasında güçlü bir bağlantı olduğunu açıkladı. Araştırmacılar, virüse karşı en savunmasız grubun D vitamini eksikliği yaşayanlar olduğunu ileri sürdü.

Uzmanlar, Coronavirüs Ölümleri ve D Vitamini Arasındaki Bağlantıyı Açıkladı

Coronavirüs Ölümleri D Vitamini Yaşayan İnsanlarda En Çok Oluyor

Dünyanın dört bir yanından bilim insanları, Aralık 2019’dan beri 3 milyondan fazla kişiye bulaşan yeni tip Koronavirüs’ün tedavisi üzerinde çalışıyor. Virüsün tedavisine dair yürütülen bu çalışmalar devam ederken Britanya’daki East Anglia Üniversitesi’nden araştırmacılar, Koronavirüs kaynaklı ölüm oranlarına dair çarpıcı bir gelişme bildirdi.

Webtekno’da yer alan habere göre Britanya’nın Norwich şehrinde yer alan üniversitede yürütülen çalışmanın bulgularından bahseden araştırma ekibi, Avrupa’daki düşük D vitamini seviyeleriyle Covid-19 ölüm oranları arasında bir bağlantı olduğunu söylüyor. Bu noktada ekip, Covid-19’a karşı en savunmasız durumda olan grubun D vitamini eksikliği yaşayan kişiler olduğunu düşünüyor.

etiketler: coronavirüscoronavirüs haber,

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER