Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVali Ata OSB ziyaretleri gerçekleştirdi…

Vali Ata OSB ziyaretleri gerçekleştirdi…


Hatay Valisi Erdal Ata, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi(OSB) ve İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, ilgililerden Organize Sanayi Bölgesinde yer alan tesisler hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.
Vali AtaOsmaniye OSB’yi gezerek Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklenen ve otomotiv sektöründe filtre üreticisi olan Ferra Filtre fabrikasında incelemelerde bulundu. Fabrikanın Genel Koordinatörü olan İskenderun Ortodoks Cemaati Vakıf Başkanı Can Teymur’dan, tesis hakkında ayrıntılı bilgiler alarak,tesisin üretim kapasitesi ve çalışan sayısı hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra Vali Ata, İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesine geçerek burada OSB yönetiminde yer alan yetkililerden devam eden yapım çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesini gezen Erdal Ata, Hatay’ın Sanayi sektöründe yapılan yatırımlarla birlikte ihracat rakamlarının da arttığını sanayi sektöründe Hatay’ın söz sahibi iller arasında yer aldığının altını çizdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER