Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVali Ata’ya Hatay da Doğal Yaşam sunumu…

Vali Ata’ya Hatay da Doğal Yaşam sunumu…


Türkiye Tabiatı Koruma Derneği yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çeşitli STK temsilcileri Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret ederek, doğal zenginlikler, çevre sorunları konusunda sunum yapıldı.

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç, Yönetim Kurulu üyeleri Doç. Dr. Yaşar Ergün, Dr. Muhsin Coğal, Ahmet Aymaz, Zehra Güngördü, Samiye Şahutoğlu, Dernek Bilim Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sözen, İskenderun Çevre Koruma Dernek Başkanı Nermin Yıldırım Kara, Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara, Mimar Osman Mıstıkoğlu Vali Erdal Ata’yı ziyaret etti.

Hatay Valisi Erdal Ata’ya ziyaret sırasında ilin doğal zenginlikleri ve genel çevre sorunlarının yanında özellikle Leçelik alan, bu alanın altındaki zengin tatlısu kaynakları, Dağ ceylanları yaşama alanı ve bu alanda yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.

Şehit Astsubay Doğum gününde toprağa verildi

Vali Ata da, görseller ve zengin verilerle dolu sunuma gösterdiği ilgi, sorunlara karşı yaklaşımı, hem gelişmeye, hem de doğal zenginliklerin korunmasına karşı göstermiş olduğu hassasiyet STK temsilcilerini mutlu ettiği ifade edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER