Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayVali Doğan 15 Temmuz Programına Katıldı

Vali Doğan 15 Temmuz Programına Katıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla, Fetullahçı Terör Örgütü tarafından kalkışılan hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde Valiliğimiz koordinesinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katıldı.

Programa Valimiz Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekilleri TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Lütfi Kaşıkçı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Rahmi Doğan konuşmasında; “15 Temmuz Gecesi bu hain planı kuranlar aziz milletimizin cesaretini ve ferasetini hesaba katamamışlardı. Aziz Milletimiz; 15 Temmuz gecesi bu milletin ekmeğini yiyen hainlere karşı Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokaklara çıkarak gereken dersi vermiştir. Bu milletin tanklarıyla, uçaklarıyla; Şehitlerimizin emaneti olan aziz vatan toprağına kastetmeye çalışan hain darbecilere karşı dimdik durarak canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER