Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVali Doğan, ABD ve Azerbaycan Büyükelçileriyle Bir Araya Geldi

Vali Doğan, ABD ve Azerbaycan Büyükelçileriyle Bir Araya Geldi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, ABD’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Büyükelçi Kelly Craft, ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, ABD Ankara Büyükelçisi David Michael Satterfield, Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı Mark Lowcock‘ın yanı sıra Kardeş Ülke Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Vali Doğan, ABD ve Azerbaycan Büyükelçileriyle Bir Araya Geldi

Vali Doğan, ABDli Yetkililerle Cilvegözü Mülki İdare Amirliği’ndeki Toplantıya Katıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, ABD’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Büyükelçi Kelly Craft, ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, ABD Ankara Büyükelçisi David Michael Satterfield, Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı Mark Lowcock bir araya geldi. Cilvegözü Mülki İdare Amirliğinde gerçekleşen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Büyükelçisi Hadi Sinirlioğlu, Büyükelçi Korkut Güngen, Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Serdar Cengiz ve Cilvegözü Mülki İdare Amiri Salih Altun katıldı.

Vali Doğan, Azerbaycan Büyükelçisi’ni Ağırladı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kardeş Ülke Azerbaycan Büyükelçisi Hazar İbrahim ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Vali Doğan, ABD ve Azerbaycan Büyükelçileriyle Bir Araya Geldi

Vali Doğan, “Dost ve kardeş iki ülke arasında sosyal, ekonomik ve kültürel her alanda çok köklü ilişkiler var. Bu tür ziyaretler karşılıklı olarak iki ülkenin köklü ve derin ilişkilerini her geçen gün daha da ileri noktalara taşımaktadır. Biz ‘Tek Millet İki Devlet’iz. Her zaman kardeş ülke Azerbaycan’ın yanında olmaktan ve Değerli Büyükelçimizi ilimizde ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum.” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER