Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVali Doğan Arsuz’da iktidar ve muhalefet vekilleri ile birlikte incelemelerde bulundu…

Vali Doğan Arsuz’da iktidar ve muhalefet vekilleri ile birlikte incelemelerde bulundu…

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Suzan Şahin Belediye başkanları ve beraberindeki heyetle birlikte, Arsuz’da bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Arsuz’da Kaymakam Musa Sarı’nın makamında bir araya gelen Vali Rahmi Doğan beraberindeki heyet, Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Suzan Şahin, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı bölgedeki yatırım ve projelerin durumlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Vali Doğan ile beraberindekiler daha sonra Arsuz’da inşa edilecek olan 50 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Rahmi Doğan ile beraberindekiler daha sora Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde, İskenderun ve Arsuz bölgesinde faaliyet gösteren Balıkçılarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Vali Doğan’la beraberindekiler Pirinçlik’te evi fırtınada zarar gören Züleyha Kara ve ailesini, Nergizlik Mahallesinde de yangın dolayısıyla evi yanan Kore Gazisi Mehmet Şeker’i ziyaret ederek yapımı tamamlanan evi için hayırlı olsun dileklerini iletti, vatandaşlarla sohbet etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER