Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayVali Doğan Başmüdür Nazik'i Kabul Etti

Vali Doğan Başmüdür Nazik’i Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 182. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Hatay Posta ve Telgraf Teşkilatı Başmüdürü Haluk Nazik’i makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Rahmi Doğan düşüncelerini şöyle aktardı:

“Ülkemizin köklü kuruluşlarından biri olan, kurulduğu yıldan bu yana değişen ve yenilenen teknolojiye uyum sağlayarak kendini geliştiren ve ülkemizin her köşesine hizmet götüren Posta ve Telgraf Teşkilatı, vatandaş merkezli hizmet anlayışıyla birçok başarıya imza atmıştır. Posta hizmetlerinin dışında bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere birçok alanda verdiği hizmetlerle halkımızın hayatının önemli bir parçası olan Posta ve Telgraf Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm PTT çalışanlarına vatandaşlarımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

Başmüdür Haluk  Nazik ise Posta ve Telgraf Teşkilatı adına güzel dileklerinden ve nazik kabulünden dolayı Vali Rahmi Doğan’a teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER