Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaReyhanlıVali Doğan Çalışmaları İnceledi

Vali Doğan Çalışmaları İnceledi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerinde bulunan tarihi yapılara işlevlendirme kazandırmak amacıyla devam etmekte olan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Kırıkhan ilçesinde bulunan ve Kültür, Sanat Merkezine dönüştürülecek olan Tarihi Sarı Okulda devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Daha sonra Reyhanlı ilçesi Kavalcık Mahallesi’nde bulunan Tarihi Müderrisoğlu Konağı’nda Valilik tarafından devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Doğan, “Kibar Feyzo filmi ve Asi dizisi gibi yapımlara ev sahipliği yapmış olan Tarihi Müderrisoğlu Konağı restorasyonuna 2 ay önce başladık, inşallah 2023 Mayıs ayı içerisinde restorasyon çalışmalarını tamamlamış olacağız.” dedi.

İncelemelerde Vali Doğan’a, Hatay Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER