Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVali Doğan İskenderun da Korona denetlemelerine katıldı

Vali Doğan İskenderun da Korona denetlemelerine katıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan  İskenderun Şehit Pamir Caddesi’nde gerçekleştirilen denetimlerde, Türkiye’de ve dünyada koronavirüs ile mücadelenin devam ettiğini hatırlattı.Virüsten korunmak için bilinen tek yöntemin maske ve sosyal mesafe kurallarına uymak olduğunu kaydeden Doğan, şöyle devam etti:

Vali Doğan İskenderun da Korona denetlemelerine katıldı

. Çok yoğun bir denetim sürecine girdik.

“Gördüğüm kadarıyla İskenderun’da da vatandaşlarımız bu tedbire oldukça riayet ediyorlar. Neredeyse maskesiz kimseyi görmedik. İş yerlerimiz açık, ticarethanelerimiz çalışıyor, ekonominin çarkları dönüyor, dolayısıyla bu süreci iyi idare etmemiz lazım aksi takdirde önceki dönemler gibi bir takım istenmeyen tedbirler almak durumunda kalmayalım. Ama görünen o ki vatandaşlarımız bu tedbirlere riayet ettiği müddetçe süreci bu şekilde götüreceğiz. Çok yoğun bir denetim sürecine girdik. Düğünleri, taziyeleri, iş yerlerini, otelleri, lokantaları denetliyoruz. Bu denetimleri yaparken il valisi olarak bizzat ben başlarında bulunuyorum, kaymakam arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız herkes alandalar.”

Vali Doğan İskenderun da Korona denetlemelerine katıldı

Ceza yazmak yerine hatırlatma yapıyoruz

Kimseye ceza kesme niyetinde olmadıklarını ifade eden Doğan, tedbir konusunda bir hatırlatma yaptıklarını ve bu hatırlatmayla birlikte süreci iyi bir şekilde yönetmeye gayret ettiklerini söyledi.

Hatay‘ın genel itibariyle Kovid-19 tedbirlerine uyduğunun altını çizen Doğan, “Hastalık oranına da baktığımızda civar illere göre oldukça iyi durumdayız ama bu iyilik bizi rehavete sevk etmeden tedbirlerimizi almamız lazım.” dedi.

Vali Doğan, denetimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER