Hatay Valisi Rahmi Doğan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin nezaket ziyaretinde bulundu.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli tarafından karşılanan Vali Doğan bir kaç ay için de yaylaların, vatandaşlara açılacağını ve yasaklamanın olmayacağını açıkladı. Terör konusun da önemli gelişmelerin yaşandığını kırmızı bültenle aranan bir terör örgütü yöneticisinin bertaraf edildiğini belirtti.
Hatay Valisi Rahmi Doğan corona hasta sayısının azalmasının da sevindirici olduğunu ifade ederek ‘buna rağmen tedbiri elden bırakmayacağız, maske, mesafe ve hijyen kurallarını aşı olsak da sürdüreceğiz. İlimizde de aşılama Sağlık Bakanlığı’ nın programı çerçevesinde sürecek ‘dedi.
İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli’ de ziyaret için Vali Doğan’a teşekkür etti ve İGC’nin tarihi binasını gezdirerek bilgi verdi.
