Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaVali Doğan Şehitliği Ziyaret Etti

Vali Doğan Şehitliği Ziyaret Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümü törenleri çerçevesinde Antakya şehitliğini de ziyaret etti.

Atatürk anıtında çelenklerin sunulmasının ardından Vali Rahmi Doğan, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte şehitliği ziyaret etti.

Vali Rahmi Doğan şehitlik ziyareti öncesinde anıt şeref defterini imzalarken ve düşüncelerini şöyle aktardı:

“Aziz Atatürk, Cumhuriyetimizin 99’ncu kuruluş yıldönümüne ulaşmanın kıvanç ve mutluluğu ile manevi huzurunuzdayız.

Türkiye Cumhuriyeti’ni büyük imkansızlıklar içinde kurarak bizlere emanet ettiniz. Bizler de Türkiye Cumhuriyeti’ni sürekli olarak gelişen ve değişen dünyada hak ettiği konuma getirmek, her bakımdan üstün ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmak için milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, aklın ve bilimin öncülüğünde bütün gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bize miras bıraktığınız Cumhuriyetimizin bir asra yaklaşan kazanımları sayesinde bugün, Türkiye’nin her alanda yükselen bir ülke ve küresel bir cazibe merkezi haline gelmesinin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz hatıranızı yad ediyor, ebediyete irtihal etmiş aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ruhunuz şad olsun.” Vali Rahmi Doğan, daha sonra  Antakya Şehitliğinde düzenlenen programa katılarak protokol üyeleriyle birlikte şehitlerin mezarlarına çiçek bıraktı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER