Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVali Doğan'dan Erzinli Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti

Vali Doğan’dan Erzinli Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 19 Kasım 2019 tarihinde Amasra’da şehit olan Sahil Güvenlik Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Karataş‘ın ailesini eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte ziyaret etti. Şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulunan Doğan çifti, acılarını paylaştı.

Vali Doğan’dan Erzinli Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti

Sahil Güvenlik Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Karataş, 19 Kasım 2019 tarihinde Amasra’da gerçekleştirdiği eğitim dalışı faaliyetinde şehit olmuştu. Şehidin Erzin ilçesinde ikamet eden ailesini Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ziyaret etti.

Doğan, Erzinli Şehidin Ailesine Tekrardan Baş Sağlığı Diledi

Amasra’da gerçekleştirdiği eğitim dalışı faaliyetinde, şehit olan Erzinli Sahil Güvenlik Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Karataş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Doğan, şehide bir kere daha Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulunduklarını kaydetti.

Vali Doğan’dan Erzinli Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti

Sahil Güvenlik Grup Komutanı Sg. Kd. Bnb. Oğuz Emre Çiçek ve Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci’nin Vali Doğan’a eşlik ettiği taziye ziyareti Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından şehide edilen dualarla sonlandı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER