Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVali Doğan'dan Şehit Ali Uçar’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Vali Doğan’dan Şehit Ali Uçar’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan eşi ile birlikte, Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde şehit olan Özel Harekat Polisi Ali Uçar’ın ilimiz Antakya ilçesi Akevler Mahallesi’nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali Doğan, “Herkese nasip olmayan büyük bir onur olan şehitlik Ali kardeşimize nasip oldu. Allah rahmet eylesin, sizlere de annesi babası olarak tekrar şükranlarımı sunuyorum. Sabredeceksiniz, şükredeceksiniz, bizler de sizlerle birlikte olacağız, yanınızda olacağız. Sizin acınızı hafifletmek adına devlet olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Gösterdiğiniz metanet karşısında sizlere tekrar şükranlarımı sunuyorum.” diyerek şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyarette Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından şehidimize dualar edildi.

Ziyarete Hatay Valisi Rahmi DoğaN”ın yanı sıra Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Sebahattin Büyüktelli, Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER