Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVALİ DOĞAN’IN İSKENDERUN MESAİSİ YOĞUN OLDU

VALİ DOĞAN’IN İSKENDERUN MESAİSİ YOĞUN OLDU

ÖNCE KAYMAKAM YÖNDEN
Vali Doğan ın İskenderun mesaisi İskenderun Kaymakamlığı görevine başlayan Kaymakam İskender Yönden’i kabul ederek Başladı
Valilik İskenderun çalışma ofisinde gerçekleşen kabulde Vali Doğan, Kaymakam Yönden’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı YB. Çağın Taşkın ve İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü’ de eşlik etti.
İskenderun Kaymakamı Yönden ise kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek ilçemizin her konuda daha iyi noktalara gelmesi için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtti.
SONRA STK LARHatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı ile İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası Başkan ve üyelerini makamında kabul etti.
Valilik Çalışma Ofisinde gerçekleşen ziyaretlerde Vali Doğan ilk olarak İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Vali Doğan İskenderun ilçemizde yapmış oldukları çalışmalarla denizcilik sektörünün gelişmesinde önemli bir görev üstlendiklerini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Doğan daha sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Vali Doğan odanın çalışmaları hakkında bilgi alarak Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.
Her iki Başkan da nazik kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek, yeni görevinde kendisine başarılar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER