Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunVali Masatlı vatandaşlarla buluştu

Vali Masatlı vatandaşlarla buluştu

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun ilçesinde meydana gelen şiddetli yağış ve lodos nedeniyle ortaya çıkan su baskınlarından etkilenen vatandaşlarla buluştu.

Vali Masatlı, yaşanan olumsuz durum karşısında vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin bölgedeki mücadeleyi en üst düzeyde takip ettiğini vurguladı.

Vali Masatlı, zor durumda olan vatandaşlarla bir araya geldiği buluşmada yaptığı açıklamada, “İskenderun ilçemizde meydana gelen şiddetli yağış ve lodos etkisiyle birlikte ortaya çıkan su baskınlarından etkilenen vatandaşlarımızla bir araya geldik. Devletimizin tüm imkanlarıyla bu süreci en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz” dedi.
Meteorolojik uyarıya bağlı olarak 24 saat esaslı olarak Valiliğe bağlı tüm birimlerin sahada süreci titizlikle takip ettiğini ifade eden Vali Masatlı, devletin bölgedeki çalışmaları hassasiyetle izlediğini belirtti.

Vali Masatlı ile beraber CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek,  İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da vatandaşlarla buluştu.
CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yağışların giderek yoğunlaşacağı bir mevsime girerken, benzeri bir felaketin yaşanmaması için tüm önlemlerin alınmasını temenni ve talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER