Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaVali Rahmi Doğan, Antakya Anadolu Lisesi Kız Öğrenciler ve Öğretmenler İle İftar...

Vali Rahmi Doğan, Antakya Anadolu Lisesi Kız Öğrenciler ve Öğretmenler İle İftar Yemeğinde Buluştu.

Hatay Valisi Rahmi Doğan eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte, Antakya Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu öğretmen ve öğrencileri ile iftar programında bir araya geldi.

Perşembe günü , Antakya Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleşen iftar programında, öğrencilerle yakından ilgilenerek bu mübarek günlerde öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Rahmi Doğan öğrencilere şöyle seslendi:

Ramazan ayının ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Siz gençler; bizim istikbalimiz ve ülkemizi emanet edeceğimiz mirasçılarımızsınız. Bu açıdan sizlerin en iyi eğitimi almanız ve kendinizi geliştirmeniz devletimizin bekası için son derece önemlidir. Bu bilinçle; bulunduğumuz teknoloji çağında ülkemizi daha da ileriye taşıyacak olan siz gençlerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.”

Program, okunan akşam ezanıyla beraber oruçların açılmasının ardından Vali Rahmi Doğan’ın, öğrencilerle sohbet etmesiyle son buldu.

Programa Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra eşi Gülden Gülüzar Doğan, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Çerko, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER