Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelValinin İskenderun’da ki ofisinin İlk Konukları MHP’liler Oldu…

Valinin İskenderun’da ki ofisinin İlk Konukları MHP’liler Oldu…

Hatay Valisi’nin altı ilçeye daha yakın temasını sağlayacak olan İskenderun’daki çalışma ofisinin ilk konuğu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı oldu.

Hatay valisi Erdal Ata Erzin, artık İskenderun’daki çalışma ofisinde Dörtyol Payas, Arsuz ve Belenli ziyaretçileri haftanın iki günü kabul edecek. İskenderun Belediyesi tarafından daha önce kent müzesi olarak düşünülen Deniz Müzesi bitişiğindeki binayı Hatay Valiliği İskenderun hizmet ofisine dönüştürülmesiyle birlikte Vali Erdal Ata burada konuk kabil etmeye başladı.

Hatay Valiliği İskenderun Hizmet Ofisinin ilk Siyasi konuğu da Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile yönetimi kurulu ve belediye meclis üyeleri oldu.

Vali Ata, İskenderun’daki makamına konuk olan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerini tanıttı, yeni çalışma ofisine de hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Siyasi parti temsilcilerini samimi karşılayan vali Ata ile MHP yönetimi karşılıklı bir süre sohbet etme imkanı buldular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER