Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Vatan Partisi Hatay milletvekillerini İskenderun ilçe binasında basına tanıttı. Toplantıya İl başkanı Bülent Sakuçoğlu, ilçe başkanı Orhan Korkut ve Vatan Partisi milletvekili adayları katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını il başkanı Bülent Sakuçoğlu yaptı. Arkasından partinin düşüncelerini açıklamak üzeri sözü ilçe başkanı Orhan Korkut’a verdi.

İlçe başkanı Orhan Korkut konuşmasında 7 Haziran seçimlerinde bölücü terör örgütünün meclise getirilmesini eleştirerek söze başladı. ABD’nin bölücü terör örgütünü Türk Silahlı Kuvvetlerinin üzerine sürdüğünün altını çizdi. 24 Temmuz 2015 den sonra Türk Silahlı Kuvvetlerinin önünün açıldığını ve bölücü örgüte ağır darbeler indirdiğini ifade etti.

Korkut “24 Temmuz bir başlangıçtır. 21 Yüzyılda vatan savunmamızın başladığı gündür. Yurdun dört bir yanında Türk milleti vatan bütünlüğü için birleşiyor. Yüzbinler ayağa kalkıyor ve “mecliste PKK istemiyoruz” diyorlar.

Ortadoğu ülkelerinin ABD’ye karşı direnişi başarı üzerine başarı kazanıyor. Bütün bölge ülkeleri ve Rusya ABD’nin piyonlarını vuruyor. ABD bu savaşı kaybetti. ABD’nin “kara gücü” olan bölücü terör örgütüne karşı, vatan savunması zafer ile ilerliyor. AKP tarafından bozulan komşuluk ilişkileri             Vatan partisinin İran, Suriye, Mısır’da açtığı temsilcilikler aracılğıyla sayesinde düzelme yoluna girmiştir.” Dedi.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER