Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasVatan Partisi, Payas'ı Ziyaret Etti

Vatan Partisi, Payas’ı Ziyaret Etti

Hatay’ın Payas ilçesindeki tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi Kapalı çarşıda Vatan Partisi seçim çalışmaları için gitti. Vatan Partisi Hatay Milletvekili adaylarından emekli öğretmen Sadık Karakaş ve Emekli Asker İlhan Dilşen kapalı çarşı esnafını tek, tek gezerek, Vatan Partisinin seçim bildirilerini esnafa dağıttı. Esnaftan Vatan Partisine oy vermesini istediler. Esnaf Vatan Partisi Milletvekili Adaylarını sıcak karşıladı. Vatan Partisinin büyük bir Vatansever birikim ve devlet yönetme yeteneğine olan insanlar olduğunu belirttiler.

Kapalı çarşı esnafı çok kazanmadıklarını ama devletin kendilerinden fazla kira almadığını ve diğer konularda yardımcı olduğunu açıkladılar.

Kapalı Çarşı esnaflarından Uğur Türkmen Vatan Partililere Büyük Selçuklu kıyafetleri giydirerek, birlikte fotoğraf çektirdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek için “Sayın Perinçek Ermeni soykırımı konusunda Türkiye’nin çıkarlarını savunmada cesaretli davrandı. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca Türk ve İslam alemlerini savunması bizi sevindirmiştir. Vatan Partisi olarak sizlerin fikirlerini beğeniyoruz. Ülkenizi ve halkınızı savunmanız son derece bu günlerde önemledir. Halkımızın bölünmesine karşı birlik, bütünlük sağlama çabalarınızı destekliyoruz. Dileriz seçimlerde başarı kazanır ve mecliste sizin gibi insanlar olur” dedi.

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Sadık Karakaş ve İlhan Dişlen “ Bu gün seçimlerde aslında iki fikir, iki cephe vardır, birisi Amerikan emperyalizmine karşı mücadele eden, diğerleri ise ya Amerikancı, ya da Amerikan’dan korkanlardır. Vatan Partisi ancak Amerika ve onun desteklediği FETÖ-PKK gibi terör örgütlerine direnebilir. Bu anlamda bize vereceğiniz her oy birliğimize ve üretim yapan emekçilerin çıkarlarına verilmiş olacaktır” dediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER