Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVatan Partisi Samandağ Olağan Kurultayı Yapıldı.

Vatan Partisi Samandağ Olağan Kurultayı Yapıldı.

 

Vatan Partisi Hatay ili kurultaylar süreci başladı. Samandağ ilçede 11.olağan kurultay ilçe binasında gerçekleşti.

Kurultay’da bir konuşma yapan Samandağ ilçe başkanı Gazi Karaali Batı Asya’da olağanüstü gelişmelerin yaşandığı bir zamanda yapıldığını söyledi. Karaali “Kahraman Mehmetçiğimiz PKK terörüne karşı hendek savaşı, zeytin dalı, Fırat kalkanı ve en son olarak ‘Barış Pınarı’ hareketi ile PKK’ya büyük bir darbe indirmiş ve terör örgütlerini sınırlarımızdan süpürüp atmıştır. ABD’nin Büyük Ortadoğu Planı gereği bölgede kurulacak bir Kürt Devletini yani ikinci İsrail planını yerle bir etmiştir. Partimiz bu süreçte Amerikan emperyalizmine karşı mücadelenin önünde yer almıştır. Samandağ ilçe örgütü olarak, Mehmetçiğimizin siperlerden yürüttüğü savaşı biz alanlarda destek verdik.” Dedi.

Samandağ ilçe başkanı Gazi Karaali olağan kurultayda aday olmadı, seçilecek yeni yönetime başarılar dileyerek, birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Vatan Partisi Samandağ ilçesi yeni yönetim kurulu seçilerine tek liste ile gidildi. Kurultayda ilçe başkanlığına Av.Edib Hadimoğulları ve yönetimlere Ata Sürmeli, Atiye Döner, Enis Sürmeli, Fuad Terzi seçildiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER