Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVatandaş Memnuniyet Anketi Başlatıldı!

Vatandaş Memnuniyet Anketi Başlatıldı!

İskenderun Belediyesi, katılımcı belediyecilik anlayışıyla İnternet sayfası üzerinden ‘Vatandaş Memnuniyet Anketi’ başlatıldı.

Kurumsal İnternet sayfası üzerinden başlatılan anket çalışmasında yapılan hizmetlerin başarı ve önem derecesi vatandaşlar tarafından belirlenecek.

Katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Vatandaş Memnuniyet Anketinin ardından yapılacak değerlendirmelerle sorunlara karşı yenilikçi çözümler üretilecek.

İskenderun Belediyesi Vatandaş Memnuniyet Anketi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaptığı açıklamada, “Katılımcı belediyecilik anlayışımızla Vatandaş Memnuniyet Anketimizi başlattık. Bu anket, belediyenin performansını ortaya koymak, yürütülen hizmetlerden vatandaşın memnuniyet derecesini ölçmek amacıyla uygulanmaktadır.

Anket ile İskenderun Belediyemizin hizmetleri vatandaşlarımız tarafından değerlendirilecek, talep ve istekleri de belirleyeceğiz. Anketimize katılan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tosyalı,“Kıymetli hemşerilerim #iskenderunadeğer katmak için hazırlamış olduğumuz ankete katılarak İskenderun’umuzun geleceğine birlikte yön verelim.Ankete katılmak için : http://www.iskenderun.bel.tr/vatandas bu link kullanılmaktadır”şeklinde konuştu.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER