Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVatandaşa Eziyet!

Vatandaşa Eziyet!


Son yağan yağışlardan sonra yetersiz ve işlev görmeyen altyapı yüzünden Antakya ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Antakya ve çevre ilçelerde yağan yağmur sonrası oluşan göllenmeler vatandaşı çileden çıkartarak şu serzenişlerde bulundular:

“Her yağmur yağdığında oluşan göllenmelerden bıktık, yağmur ızgarasının olası gereken yerde ızgara yok olmaması gereken yer yağmur ızgarası yapılmış. Bizler vatandaşlar olarak bunları görebiliyorsak siz yetkililer göremiyor musunuz? Yoksa görmek istemiyor musunuz? Vatandaşı bu çileyi çekmesi hoşunuza mı gidiyor?”

Antakya’da alt geçidinin bulunduğu Honda kavşağı, Havaalanı yolunu ve Antakya İskenderun karayolunun adeta birer akarsu görünümüne büründüğüne dikkat çeken vatandaşlar, “Her şeyimiz Allaha kalmış vaziyette. Yetkililer sadece seyretmekle meşguller. Bu yağmurlara yönelik zamanında gerekli alt yapı önlemleri alınmış olsaydı, bu tür görüntüler ortaya mı çıkardı?” eleştirisinde bulundular.

Antakya ve çevre ilçelerinin ya çamurdan geçilmiyor ya da su göllenmesinden şeklinde sözlerine devam eden vatandaşlar, “Şu kadar alt yapı yatık, şu kadar asfalt yaptık bu kadar hizmet yaptık diye boy boy reklamlar yaptırdınız, hani nerde bu alt yapı, üst yapı biz mi göremiyoruz? yoksa bizim bilmediğimiz başka bir Hatay daha mı var?” diye tepki gösterdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER