Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVatandaşın sivrisinek isyanı!

Vatandaşın sivrisinek isyanı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi arasında yaşanan yetki karmaşasının bedelini vatandaşlar ödüyor.
İlaçlama yapılmadığı için adeta sivrisinek istilası yaşayan vatandaş isyanlarda.

İskenderun’da zamanında mücadele edilmediği takdirde yazı mevsimini vatandaşlara zehir edecek olan sivrisinek ile karasinekler için ilaçlama bir türlü yapılmadı.

Havaların ısınmasıyla birlikte çoğalan ve tüm mahallelerin ciddi sorunu haline gelen sivrisinekle mücadele konusunda iki belediyenin yetki karmaşası yaşaması nedeniyle bir türlü ilaçlamaya başlanamadı.

İki kurumla iletişime geçerek konunun çözülmesini isteyen vatandaşlar, HBB ile İlçe belediyesinin yetki kendilerinde olmadığını öne sürdüklerini ifade ediyor.

İskenderun’da yetkinin kimde olduğuna bakmadıklarını vurgulayan vatandaşlar “Biz onu bunu bilmiyoruz ama perişanız, sivrisinek ısırığından ölüyoruz. Hiç bir şekilde rahat ve huzurlu değiliz” şeklinde tepki gösterdi.

Vatandaşlar sivrisinek konusundaki tepkilerini söyle sürdürdü: “Bahçemde oturamıyorum gece yatamıyorum, bu kadar güzel bir ortamı sinekler bize zehir ediyor. konunun çözülmesini istiyoruz. Şu anki yetki karmaşasına bir türlü aklım ermiyor ama sinekler bizim kanımızı emiyor bu konuya kim çözüm bulacak?”

0

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER