Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunVatandaşların Taleplerini Dinlediler

Vatandaşların Taleplerini Dinlediler

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçedeki vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve onların taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.
Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde kendisine iletilen sorunları not alan
Milletvekili Abdulkadir Özel konuşmasında; “Vatandaşlarımız bizim başımızın tacı ve sorunları bizim sorunumuz. Sorunlarının çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa fazlasını yapacağız. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

‘EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise; “İskenderunumuz’u güzel yarınlara hazırlamak boynumuz borcudur. Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte mahallelerimizi dolaşıyoruz. İlçemizin her mahallesi her sokağı bizim için ayrı değerli. Mahallelerimizde bugüne kadar önemli çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bugün bizleri ağırlayan mahalle sakinlerimize, mahalle muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Fatih Tosyalı daha sonra Fen İşleri Müdürü Mahmut Kılıçoğlu ile birlikte Piri Reis Mahallesinde İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER