Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVekil adaylarına vatandaş ilgisi…

Vekil adaylarına vatandaş ilgisi…


Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Hatay’ın milletvekili adayları da vatandaşla birlikte kendi sandıklarında oylarını kullandılar. Oy kullanma işlemleri sırasında Vekil adaylarına vatandaş ilgisi dikkat çekti.

Türkiye siyasi parti liderleri, teşkilatlar ve milletvekili adayları yaklaşık 60 günlük propaganda çalışmasının ardından bugün kararı vatandaşın ‘hür iradesine’ bıraktı.

Bir Milyon 42 bin 666 seçmenin sandığa gittiği Hatay’ın 11 milletvekili arasına girmeyi hedefleyen siyasi partilerin milletvekili adayları da ikamet ettikleri şehir ve mahallede oylarını kullandı. Milletvekili adayları hem oylarını kullandı, hem de sandık görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Hatay Milletvekili adaylarından Dr. Riyat Kırmızıoğlu eşi ile birlikte Sahil Kız Meslek Lisesi’nde 1229 nolu sandıkta oyunu kullandı. Partili müşahitlerine de anlaşmazlık durumunda, parti avukatını çağırmalarını söyleyen Dr. Kırmızıoğlu, sandık görevlilerine de çalışmalarında başarılar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER