Perşembe, Mayıs 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVekil Ertem ; ”ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Vekil Ertem ; ”ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”


CHP Hatay Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem ileHatay Milletvekili Serkan Topal, geçtiğimiz hafta kongrelerini gerçekleştirerek seçilen 6 İlçe Başkanınave İlçe Yönetim Kurullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Geçtiğimiz hafta kongrelerini gerçekleştiren CHP Altınözü, CHP Kumlu, CHP Reyhanlı, CHP Hassa, CHP Belen ve CHP Kırıkhan İlçe örgütlerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren CHP Hatay Milletvekilleri Dr. Birol Ertem ve Serkan Topal yeni seçilen Başkanlara ve Yönetim Kurullarını tebrik ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
İlçe ziyaretlerine Altınözü ile başlayan Milletvekilleri Reyhanlı, Kumlu ve Hassa’yı ziyaret ettikten sonra Kırıkhan’a geldiler. Burada bir konuşma yapan Milletvekili Birol Ertem,‘’ Çok çalışacağız.Önümüzde uzun ve zorlu bir yol var. Cumhuriyet Halk Partisini Kırıkhan’da ve Ova da eski parlak günlerine geri döndürmek için var gücümüzle çalışacağız. Aslında bu kıvılcımı biz yaktık, 2011 yılında Genel Seçimlerde Ova’da 4 ilçede toplamda 15.084oy almışken 2017 Nisan Referandumunda sadece Kırıkhan’da aldığımız oy oranı 17.500’dür. Göreve gelen arkadaşlar bir önceki yönetimlerin kaldığı yerden başlayıp çıtayı daha da yukarılara taşıyacaklardır. Buna canı gönülden inanıyorum, arkadaşlarıma hayırlı olsun ve başarı dileklerimi iletiyorum.’’ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hüseyin Hirfanoğlu da Milletvekillerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Milletvekilleri daha sonra CHP Belen İlçe örgütüne giderek ziyaretlerini sonlandırdılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER