Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanVekil Kaşıkçı Gençlerle Buluştu

Vekil Kaşıkçı Gençlerle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı Kırıkhan’da İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleşen organizasyonda gençlerle buluştu.

Kırıkhan ilçe Başkanı Hamza Cirnooğlu başkanlığında Kırıkhanlı vatandaşlara kentin sorunlarının kaleme dökme fırsatı verilirken, “Kırıkhan İçin Bir Fikrim Var” adı altında başlatılan kampanyaya ilk günden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi görüldü.

KAŞIKÇI: 2023’TE ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR

Programda konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı; “Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan İlçe Teşkilatımız olarak Ar-Ge komisyonumuzun bize program olarak sunduğu ve çalışmalarıyla yaptığı “Kırıkhan için Benimde Bir Fikrim Var’ projesi ile bugün halkla buluşuyoruz. Halkımız Kırıkhan’da ne görmek istiyor, bizim projelerimizin dışında Kırıkhan için ne yapılmasını ister, fikirlerini almak ve onların fikirleri doğrultusunda da bizde projelerimizi geliştirmek ve o doğrultuda yeni projeler oluşturmak istiyoruz. Bizim derdimiz insanlara hizmet etmek. İnsanların derdiyle dertlenmeliyiz. Sorunlarına çözüm bulmalıyız. Gelin sorunları beraber konuşalım, ne yapabileceksek yapalım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz her daim devletimizin, milletimizin yanındayız.” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER