Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayVekil Kaşıkçı Seçim Çalışmalarına Başladı

Vekil Kaşıkçı Seçim Çalışmalarına Başladı

MHP Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Lütfi Kaşıkçı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde İskenderun ve Dörtyol’da çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.
İlk ziyaretini İskenderun İlçesine gerçekleştiren MHP Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Lütfi Kaşıkçı, daha sonra beraberinde bulunan kurmaylarıyla birlikte Dörtyol’da düzenlenen sahur programında çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
MHP Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Lütfi Kaşıkçı tarafından gerçekleştirilen ziyaret programına MHP Hatay Milletvekili Adayları Mehmet Bilgili, Hüseyin Zaroğlu, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin , Erzin, Dörtyol ve Payas İlçe yöneticileri katıldı.
Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Lütfi Kaşıkçı, “Milletvekili adayı ve dava arkadaşımızla birlikte ilçemizde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili toplantımızı gerçekleştirdik. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER