Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVekil Özel İle Başkan Tosyalı'nın HBB Başkanına yönelik twitlere   yanıt CHP Hatay...

Vekil Özel İle Başkan Tosyalı’nın HBB Başkanına yönelik twitlere   yanıt CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’den geldi

 

AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in Twitter dan HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı hedef alan paylaşımları ile paylaşımlara katıldığını dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya cevap CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ‘de geldi .

Paylaşımların yapıldığı saatte HRT AKDENİZ TV ekranlarında canlı yayın programı ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan HBB Başkanı Lütfü Savaş için meraklıların sorularını cevaplıyor diyen Şahin şu açıklamalarda bulundu.

Vekil Şahin’den “Arsuz Devlet Hastanesi Yatırım için Yürüyüş Eylemi” Önerisi

Başkan Savaş’ı eleştirmeye çalışanlar, amanos tünelinden Adana iskenderun E-5 karayolundan İskenderundan ileriye otobandan demiryolu ağından hiç bahsetmiyor.

5. Teşvik bölgesine neden tüm il alınmadı suriyeli nüfusu ile 2 milyon yüzbin civarı nüfus var Burası tarih fışkırıyor neden kültürel zenginliklerimiz gün yüzüne çıksın diye yatırım yok.

Ekektrik kesintileri bıktırdı neden bir yaptırım yok yatırım onarım yapmayan elektrik şirketlerine seyirciyiz Arsuz, Defne, Payas, Belen hastaneleri neden yapılmamış.

Atakaş Hatayspor şampiyon FK İskenderun diğer ilçe spor klüplerimiz ne durumda 2014 den beri büyükşehir var 19 yıldır bu iktidar yönetiyor bu ülkeyi Hatay’da cumhur belediyeleri hiçbirşey yapmamışlar büyükşehir ile beton asfaltla tanıştı köyden şehire Hatay ama biriken tüm sorunları da sihirbaz değil HBB hızla çözüyor Büyükşehire ait olan tüm mal varlıklarını seçim arefesi dağıttılar o günkü yasa gereği büyüklehirde olması gereken sahildeki çay bahçeleri kafeteryalara dava açtılar vermediler şimdi kim işletiyor işletiliyor mu ya da mahkumlar işletecekmiş.

Esnafa destek açıklıyoruz peynirciler pasajında borcu olanı ihaleye sokmuyoruz niye borçları var bu ülkede 10 aydır pandemi var esnafa kredi borçlanmaya yönlendirmeden başka dişe değer destek yok bu duruma süreci yöneteneyen iktidar yüzünden geldi esnaf çiftçi işçi şöför servisçi kantinci kahveci …, niye bu durumda kim sorumlu bu ülkeyi kim yönetiyordu.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER