Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzVekil Özel Karahüseyinli Halkı ile Buluştu

Vekil Özel Karahüseyinli Halkı ile Buluştu

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya, dertleşmeye devam ediyor. Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar ile birlikte Karahüseyinli mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Özel, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, onların istek ve taleplerini dinledi.
Karahüseyinli Mahalle Muhtarı Namık Ordulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret programına, mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Mithat Ceritbinmez’in de eşlik ettiği ziyarette konuşan Karahüseyinli Mahalle Muhtarı Namık Ordulu, Milletvekili Özel ve Kaymakam Gökpınar’a mahallenin sorunları hakkında çözüm odaklı yaklaşımlarından ötürü teşekkür etti.

HALA SAHA VE İÇMESUYU SORUNU GİDERİLİYOR

Muhtar Ordulu, “Sayın vekilimiz sağolsun her konuda bize sahip çıkıyor, ilgili kurumlarla görüşerek, sorunlarımızın çözümünde büyük katkı bunuyor. Mahallemizde spor tesisi istedik, gerekli girişimler yapıldı. Çok amaçlı salon istiyoruz, o konuda da çalışma var. Karahüseyinli’de 3 bin 500 metreden kanallarla getirilecek içmesuyu projesi, yine Milletvekilimizin gayretleriyle DSİ tarafından projelendirildi. Sayın vekilimiz her konuda birebir temaslar sağlıyor, ilgileniyor. Kaymakamımız Sayın H.Hasan Gökpınar da, sürekli bizlerle temas halinde, sahada her konuda bizlere yardımcı oluyor. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

‘SİYASETÇİ RAHATSIZ EDİLMEK İÇİN VARDIR’

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, “Halkın her isteğini yerine getirmekle mükellefiz. Acil ihtiyaçlar konusunda çalışıyoruz. İçmesuyu meselesi önceliklidir. Söz konusu hizmet olunca, rozetleri bırakıyoruz. Oya bakmıyoruz, aksi bir durum, siyasi ahlakımıza terstir. Hastaneye çocuğunu yetiştirmek isteyen bir baba, gidecek yolda sorun yaşıyorsa, bu büyük bir problemdir. Siyasetçi rahatsız edilmek için vardır. Konforunu düşünen varsa siyaset yapmasın. Geciken hizmet varsa sorumlusu siyasetçidir. Bizim görevimiz sorunları çözmek, hizmet üretmektir. DSİ’nin çalışmasını yakından takip ediyorum. Genel müdürümüze de illetim. Saha sorununu da Spor Toto Teşkilatı ile çözüyoruz. Bu yıl bitirmiş olacağız” diyerek, katılımlarından ötürü Karahüseyinli sakinlerine teşekkür etti.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER