Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayVekil Şahin'den Doğalgaz Açıklaması

Vekil Şahin’den Doğalgaz Açıklaması

CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin konutlarda kullanılan doğalgaz birim fiyatları dolayısıyla bir basın açıklaması gerçekleştirdi.
Vekil Şahin doğalgaz’a sürekli zam yapıldığını belirterek; ”Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında %20,4, sanayide %50,8, elektrik üretiminde kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise %49,5 oranında artışa gidildi. Elektrikte ise mesken abonelerinin tarifesine %20, sanayide %50, ticarethane abonelerinin tarifesine % 30 zam yaptılar.” dedi.
Vekil Şahin bu devranın böyle dönmeyeceğini sözlerine ekleyerek; ”Son 1,5 yılda doğalgaz konutlarda %216, sanayide %998 zamlandı. 2022’nin ilk 8 ayında elektrikte mesken abonelerine 3 kez, doğalgazda ise 4 kez zam yapıldı. Bitmek bilmeyen ve sonu gelmeyen zamlarla vatandaşları sadece açlığa değil ölüme sürüklüyorlar. ” şeklinde konuştu.
Vekil Şahin konuşmasının son bölümünde ise; ”Covid-19 pandemisinden bu yana vatandaşları açlık ile hastalık arasında bırakan hükümet artık intihara sürüklüyor, ölüme terk ediyor. Vatan topraklarını peşkeş çekmeye, yerli tarımı, sanayiciyi, tüccarı iflasa sürükleyip üretimi bitirerek ithalatla halkın vergilerini hiç ediyor. Cumhuriyet tarihinin vatana ve millete en çok zarar veren yapısı AKP ve genel başkanınından bu ülkeyi kurtaracağız.” ifadelerini kullandı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER