Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Şahin'den Kanal İstanbul Çıkışı: İhaleyi İptal Edin, Su Havzalarımızı Yok Edeceksiniz

Vekil Şahin’den Kanal İstanbul Çıkışı: İhaleyi İptal Edin, Su Havzalarımızı Yok Edeceksiniz

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs ile mücadelede suyun önemine dikkat çekerek, Kanal İstanbul için ayrılan bütçeye yönelik sert çıkışta bulundu.

Halkın yaşama hakkı için elini taşın altına koymayanlar işçiyi, emekliyi, esnafı, çifttçiyi düşünmeyip salgına ayırdığı bütçeden daha fazlasını Kanal İstanbul hülyasına ayırıyor!Her zamanki çağrılarımıza kulaklarını tıkadılar. Koyun can derdinde kasap et.. Yandaş doyurma ihaleleriniz değil önceliğiniz milletin sağlığı olsun!İki arada bir derede bugün yapılan Kanal İstanbul ihalesini, Salda Gölünü talan etme planlarınızı, uyuşturucu tacirleri ve tacizci tecavüzcülere af getirme aynazlığınızı milletimin takdirine sunuyorum..!

Av.Suzan ŞAHİN paylaştı: 26 Mart 2020 Perşembe

Vekil Şahin, “Coronavirüsten İstifade Yapılan İhalelerinizi Milletin Takdirine Sunuyorum”

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Halkın yaşama hakkı için elini taşın altına koymayanlar işçiyi, emekliyi, esnafı, çifttçiyi düşünmeyip salgına ayırdığı bütçeden daha fazlasını Kanal İstanbul hülyasına ayırıyor!

Her zamanki çağrılarımıza kulaklarını tıkadılar. Koyun can derdinde kasap et..

Yandaş doyurma ihaleleriniz değil önceliğiniz milletin sağlığı olsun!

İki arada bir derede bugün yapılan Kanal İstanbul ihalesini, Salda Gölünü talan etme planlarınızı, uyuşturucu tacirleri ve tacizci tecavüzcülere af getirme aynazlığınızı milletimin takdirine sunuyorum..!” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER