Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVekil Suzan Şahin'den Polislere ve Askerlere, Bayramda Baklava Jesti

Vekil Suzan Şahin’den Polislere ve Askerlere, Bayramda Baklava Jesti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av.Suzan Şahin, Mübarek Ramazan Bayramı’nda görev yapan emniyet mensuplarımızı tek tek göre yerlerinde ziyaret ederek, hem bayramlarını kutladı, hemde tatlı ikram etti.

Vekil Suzan Şahin’den Polislere ve Askerlere, Bayramda Baklava Jesti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av.Suzan Şahin, bayram süresi boyunca yoğun enerji sarf ederek, çalışanlarla bir araya gelip bayramlarını kutlarken birlik, beraberlik ve Dayanışma adına da güzel mesajlar verdi.

Vekil Suzan Şahin’den Polislere ve Askerlere, Bayramda Baklava Jesti

Sokağa çıkma yasağında dinlenmek yerine halka hizmet edenlerle bir araya gelip bunun mutluluğunu yaşayan Milletvekili Şahin, böylesi günlerde polislerimize tatlı ikram edip moral ve motivasyon verdi. Doğan Petrol kavşağında uygulama yapan, Denizciler Otoban girişinde görev yapan hatta Memo Restaurant önündeki radar aracında görevli trafik polislerimizin bayramlarını kutlayan Milletvekili Suzan Şahin, emniyet mensuplarımızın da takdirini kazandı.

Bu günlerde herkes evinde iken, çalışanların her zaman yanlarında olmak gerektiğinin altını önemle çizen CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Sarıseki Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerlerimizi de unutmadı. Onların bayramlarını kutlayıp sohbet eden Milletvekili Suzan Şahin, tatlı ikramında da bulundu.

Etiketler:Vekil Suzan Şahin, Ramazan Bayramı, Baklava Jesti

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER