Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVekil Topal:"Çin’in Vuhan kenti olan Hatay’ı kurtaralım”

Vekil Topal:”Çin’in Vuhan kenti olan Hatay’ı kurtaralım”

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, parlamentonun önceki günkü oturumunda, kürsüden yaptığı konuşmada, salgın sürecinde ilimizdeki önlemlerin yetersiz olduğunu söyledi ve “Çin’in Vuhan kenti olan Hatay’ı kurtaralım” mesajını verdi.


Herkesin bildiği gibi Hatay’la ilgili çok ciddi bir sıkıntının olduğunu söyleyen Milletvekili topal, Hatay’da, 10 Eylül’de 20 kişi, 10 Aralık’ta, tam üç ay sonra 84 kişinin hayatını kaybettiğini ve sadece yüzde 100 değil, yüzde 400’ün üzerinde bir artış olduğunu vurguladı.
Karantina şart ..
Milletvekili Topal, mutlaka bir karantina uygulanmasının gerektiğini Sağlık Bakanıyla görüşmesinde kendisine ilettiğini, bunu değerlendireceklerini ifade ettiklerini bildirdi ve şunları dile getirdi: “Sayın 2 Bakana da bu konuda bir kez daha sesleniyorum: Bakanlar Kurulunda bunu mutlaka konuşmaları gerektiğini, değerlendirmeleri gerektiğini söylüyorum. Gerçekten Çin’in Vuhan kenti olan Hatay’ı kurtaralım. Alınan önlemlerin yetersiz olduğunu ifade ediyorum. Bu yüzden bir kez daha bunun değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bakın, Vuhan kentinde üç ay boyunca önlemler alındı ve şu anda vaka sayısı sıfır. Bu yüzden lütfen, Hatay’daki cinayetleri önleyelim, Hatay’daki insanların hayatlarını kurtaralım.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER