Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Topal Dış işleri Bakanlığını ziyaret etti

Vekil Topal Dış işleri Bakanlığını ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal Yurt dışındaki Vatandaşlarımızdan sorumlu Bakan Yardımcısı  Yavuz Selim KIRAN’a bir ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.
Vekil Topal ın konu ile ilgili açıklaması Şöyle:

“Yurt dışındaki Vatandaşlarımızdan sorumlu Bakan Yardımcısı Sayın Yavuz Selim KIRAN’a göstermiş oldukları misafirperverlik ve yurt dışındaki vatandaşlarımız için gösterdikleri hassasiyet için çok teşekkür ederiz.

Yurt dışında mağdur ve mahsur olan vatandaşlarımızın ülkemize tahliyeleri hususunu kendileri ile
BİR KEZ daha konuştuk.
Konu ile ilgili çalışmalarına devam ettiklerini ifade ettiler.

Ayrıca yine Suudi Arabistan başta olmak üzere, yurt dışında bulunan ve corona virüs test sonuçları Pozitif çıkan tüm vatandaşlarımızla ilgili tedavi sürecinin de takip edilmesi gerektiğini BİR KEZ daha dile getirdik. Kendileri de vatandaşlarımızın sağlığını korumak için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdiler.

Yaşadığımız pandemi sürecinde, Yurt dışındaki vatandaşlarımızın tahliyesi için baştan beri ilgisini esirgemeyen Sayın KIRAN’a ve tüm Dış işleri çalışanlarımıza, emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Bizler de vatandaşlarımızın mağduriyetinin bir an önce son bulması için süreci yakından takip etmeye ve onların sesi olmaya devam edeceğiz.”

hatay haberleri

 

Hatay Milletvekili Serkan Topal   

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER