Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Topal'dan CHP İskenderun Teşkilatına Ziyaret

Vekil Topal’dan CHP İskenderun Teşkilatına Ziyaret

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun ilçe teşkilatını ziyaret etti. Bu dönem seçilen ilçe yönetimlerinin çok şanslı olduğunu vurgulayan Topal, onları ilk seçimde iktidarın beklediğini dile getirdi.

Vekil Topal’dan CHP İskenderun Teşkilatına Ziyaret

Vekil Topal’ın İskenderun ilçe teşkilatına gerçekleştirdiği ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin’in de hazır bulundu.

Hatay’da Birinci Deprem Kuşağında

Elazığ depreminin üzüntüsünü yaşadıklarını, yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yaralılara da şifa dileğinde bulunan Vekil Topal, Hatay’ın da birinci derece deprem kuşağında, Elazığ fay hattı üzerinde olduğunu hatırlattı.

CHP’li Serkan Topal “Milletimizin başısağolsun, gerçekten derinden üzüntüsünü hissediyoruz. İnşallah böyle bir acıyı bir daha yaşamayız. Gerçek olan bir şey var, Hatay da o fay hattının içinde yer alıyor. O haritayı hepimiz çok iyi biliyoruz. Depremle ilgili hepimizin, halkımızın hazırlıklı olması gerektiğini bir kez daha anlamış olduk Elazığ depremiyle” sözlerini kaydetti.

CHP 5 Büyükşehir Ekibiyle Elazığ’da

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Cumhuriyet Halk Partisinin şu anda İstanbul, Ankara, Mersin ve İzmir olmak üzere Hatay’la birlikte 5 büyükşehir belediyesi ekipleri olarak tüm teçhizatlarıyla birlikte Elazığ’da olduklarını aktardı.

Vekil Serkan Topal “Malatya’dalar ve hasar olan her yerdeler. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak şu anda her ne kadar birçok acıyı saramasak da, bazı acıları sarmaya çalışıyoruz. Millet olarak oradayız, Cumhuriyet Halk Partisi olarak oradayız, bazı milletvekillerimiz de oradalar” dedi.

Serkan Topal CHP İskenderun ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’na yönetimine hayırlı olsun dileğini de ileterek “Tabi bu yönetim son yirmi yılın belki de ne şanslı yönetimi olacak. Neden diye soracak olursanız, iktidarın ilçe yönetimi olacak. Kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Bir önceki seçimde kaç oy aldıysak, daha da çok arttırmak adına ilçe yönetici arkadaşlarımızın üzerinde daha büyük sorumluluk oldu. Kendilerine başarılar diliyorum. Biz örgütün emrindeyiz. Bir dahaki sefere bize görev verirlerse kapı kapı dolaşmaya varız ve İskenderun Belediyesine Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını oraya mutlaka dikeceğimizi biliyoruz, buna yürekten inanıyoruz. Yeni yönetim bunun için çalışacak, biz de tam destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER