Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Topal'dan Hükümete Corona Virüsü Çağrısı

Vekil Topal’dan Hükümete Corona Virüsü Çağrısı

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsüne yönelik hükümete önerilerde bulundu. PTT çalışanlarının tedirgin olduğunu ifade eden Vekil Topal, Suudi Arabistan’da iş yapan ciddi anlamda Türk vatandaşı olduğuna dikkat çekti.

Vekil Topal’dan Hükümete Corona Virüsü Çağrısı

“Suudi Arabistan’da Ciddi Anlamda Türk Vatandaşı Var”

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, “”Suudi Arabistan’da iş yapan ciddi anlamda Türk vatandaşımız var. Özellikle seçim bölgem Hatay’dan çok sayıda yurttaşımız Suudi Arabistan’da çalışıyor. Şimdi, bu vatandaşlarımıza Suudi devleti “Eğer Türkiye’ye giderseniz bir daha dönemezsiniz.” diye taahhütname imzalatıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Dışişleri Bakanlığımız Hükûmet yetkilileriyle bir an önce konuşmalıdır.”

“PTT Çalışanları Tedirgin”

“Yine, aynı şekilde, sınırlarımızda ülkeye giriş yapan tır şoförlerimiz karantinaya alınıyor ancak buralarda barınma, beslenme gibi ciddi sıkıntılar var. Bu şoförlerimiz karantinaya alınırken başka hastalıklara yakalanmasınlar diye bu sorunlar çözülmeli.
Çin’den kargo yoluyla gelen malları genelde PTT dağıtıyor. Bu kargo torbaları ve kolileri imha edildi mi? Burada çalışan personel çok tedirgin. Derhâl kontrolden geçirilmeleri gerekiyor. Bu hususları Hükûmetin dikkatine sunuyorum.” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER