Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVekil Yayman: Yanan bölgeyi yeniden orman haline getireceğiz

Vekil Yayman: Yanan bölgeyi yeniden orman haline getireceğiz

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,  Samandağ ve Antakya da  devam eden orman yangınını sürecin başından bu yana olay yerinde takip ediyor.
Vekil Yayman, yanan ormanın devletin tüm imkanları kullanılarak söndürülmesinin ardından alanın temizlenerek yeniden orman haline getirileceğini açıkladı.

Vekil Yayman: Yanan bölgeyi yeniden orman haline getireceğiz

Can ve mal kaybının olmaması çok önemli.

Bakan Pakdemirli ile ilk günden bu yana bölgede kalarak çalışmaları yakından takip eden Vekil Yayman açıklamasında, “Ciğerlerimiz yanıyor. 3 gündür Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli burada. Valimiz, Milletvekillerimiz, itfaiye teşkilatı, orman teşkilatı ve vatandaşların katılımıyla 2 uçak, 13 helikopter, 207 arazöz ile yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Allah’ın yardımıyla bunu da sağlayacağız. Gece gündüz sahadayız. 3 gündür yangının söndürülmesi için cansiperane şekilde çalışan tüm vatandaşlarımıza ve görevlilere teşekkür ediyorum.

Devletimiz her zaman milletimizin yanındadır. Can ve mal kaybının olmaması çok önemli. Yangın biter bitmez alanı temizleyerek Bakanımız Bekir Pakdemirli’nin talimatıyla ormanı yeniden canlandıracağız. İnşallah bu yangını hep beraber söndüreceğiz” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER