Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Yayman'dan Çiftçilere Bayram Müjdesi

Vekil Yayman’dan Çiftçilere Bayram Müjdesi

AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, çiftçilere bayram müjdesi verdi. Vekil Yayman, çiftçilere yönelik destek çalışmalarının sonuç verdiğini duyurdu.

Vekil Yayman’dan Çiftçilere Bayram Müjdesi

Milletvekili Yayman’ın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile yaptığı görüşmeler sonucunda, tamamı tek seferde bayram öncesine kadar, yetişmez ise Mayıs ayı sonuna kadar çiftçilerimize destekleme ödemeleri yapılacak.

Çiftçi Destekleri Mayıs Sonuna Kadar Ödenecek

Milletvekili Yayman ”Korona virüsü ile mücadele ettiğimiz bu dönemde ve bazı çevrelerce ülke ekonomimizi çökertmeye yönelik girişimlerin yaşandığı bu süreçte dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hükümetimizin başarılı ekonomi politikaları ile hamdolsun ülke olarak dimdik ayaktayız. Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Bakanımızdan çiftçi kardeşlerimize desteklemeleri tek seferde Bayram öncesi ve Mayıs ayı sonuna kadar ödeneceği müjdesini aldık. Çiftçi kardeşlerimizin destekleme ödemeleri tek tek seferde bayram öncesine kadar yetişmez ise Mayıs ayı sonuna kadar yapılacaktır. Amik Ovasındaki tüm çiftçi kardeşlerim adına Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli beye teşekkür ederim. Herşey Hatay ve Çiftçilerimiz için” dedi.

Etiketler:  hatay, hatay haber, AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER