Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekil Yayman'dan Kırsal Kalkınmaya 6 Milyon Liralık Hibe

Vekil Yayman’dan Kırsal Kalkınmaya 6 Milyon Liralık Hibe

Ak Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Bakanlık nezdindeki girişimleri ve Hatay’ın sorunlarını ile eksiklerini dile getirmesinin ardından Hatay’a 6 Milyon liralık bir hibe kaynak sağladı.

Hibeye ilişkin açıklamada bulunan Vekil Yayman, “Hatay ilimize 5 Adet Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırım Projesi ve 5 adet Ekonomik Yatırım Projesi Olmak üzere, ilimize ait toplam 10 adet projenin tamamı kabul edilmiş olup, bu projelerin karşılığı olarak da yaklaşık 6 Milyon TL hibe ilimize tahsis edilmiştir. Hatay ilimize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

Hatay’da 10 Projeye 6 Milyon Lira Hibe

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’a, Hatay’a hizmetle ilgili girişimiyle ilgili olarak şu cevabi bilgilendirme yazısı gönderildi:

“Sayın Milletvekilim. 02.08.2019 tarih ve 30850 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2019/30 sayılı Kırsal Kalkınma Destekleri 13.Etap kapsamında yapılan değerlendirme ve bütçelendirme çalışmaları sonucu, ilimizden 5 adet ekonomik yatırımlar konusunda proje ile 5 adet kırsal ekonomik altyapı yatırımları konusunda olmak üzere, uygunluk kriterlerini taşıyan toplam 10 adet projenin tamamı kabul edilmiş olup, 13.873.285,29 TL toplam proje tutarının 6.087.278,90 TL kısmı hibe olarak ilinize tahsis edilmiştir.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER