Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVekili Ertem Şehit Ömer Küçük ‘ün ailesini ziyaret etti

Vekili Ertem Şehit Ömer Küçük ‘ün ailesini ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, 2 Kasım günü Hakkari Şemdinli’de çıkan çatışmada şehit olan Ömer Küçük ’ün Kırıkhan Öz Soğuksu’da yaşayan ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesiyle bir süre sohbet edip, aileye acılarını yürekten paylaştığını ifade eden Birol Ertem,’’ Bu güzel vatanı parçalamak isteyenler, ülkemizin içinde ve dışında oyunlar oynanmaktadırlar. Bu oyunları bozan ise gözünü kırpmadan canını verebilecek olan içinde vatan ve bayrak sevgisi bulunan güvenlik güçlerimiz ve asil milletimizdir. Bu inançla görevi başında olan güvenlik güçlerimize Allah güç kuvvet versin, Şehitlerimizi minnet ve şükranla anarken, onların kahramanlıkları sayesinde huzur içinde yaşıyoruz. Ne mutlu onlara ki vatan için şahadet şerbeti içtiler. Mekanları Cennet, ruhları şad olsun.  Bizler daima sizlerin yanındayız” dedi.

Birol Ertem’e ziyareti sırasında göreve yeni seçilen CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hüseyin Hirfanoğlu, CHP Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Murat Gezmen ve Partililer eşlik etti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER