Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberVekili Hüseyin Yayman; “Orman Yangınlarının Araştırılmasına Red Oyu Kullandık  Çünkü Sayın...

Vekili Hüseyin Yayman; “Orman Yangınlarının Araştırılmasına Red Oyu Kullandık  Çünkü Sayın Suzan Şahin Siyasi Şov Yapıyor!”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, CHP Milletvekili Suzan Şahin’in Meclise taşıdığı ve ‘Araştırma Komisyonu kurularak araştırılsın’ dediği Orman yangını ile ilgili önergesi ile ilgili çarpıcı bir yanıt verdi.

Vekil Yayman’dan Çiftçilere Bayram Müjdesi

Konu ile ilgili kendisine yöneltilen ‘Orman yangınlarıyla ilgili CHP Milletvekili Suzan Şahin’in verdiği soru önergesini neden ret ettiniz?” şeklinde ki soruya ‘Ret ettik çünkü Sayın Suzan Şahin siyasi şov yapıyor” yanıtını verdi.

Samandağ’da muhtarlarla ‘Muhtarlar Günü’ nedeniyle bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman orada kendisine sorulan sorulara da yanıt verdi.

Bir Gazetecinin “Hatay’da biri Eylül ayı başlarında diğeri ise Ekim’de olmak üzere Samandağ ve Belende yangınlar yaşandı. CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin bu yangınların araştırılması ile ilgili soru önergesi verdi. Ancak AKP ve MHP ortaklığı yani Cumhur ittifakı bu soru önergesini ret etti. Neden ret verdiniz? Araştırılmasını istemiyor musunuz?” şeklindeki sorusuna “Sayın Suzan Şahin yangın sırasında bizimle irtibata geçti. Yangın sırasında da sonrasında da kendisiyle görüştük. Bizimle birlikte iken farklı konuştu sonrasında farklı. Soru önergesinin samimiyetten uzak ve siyasi şov amaçlı olduğunu düşündüğümüz için ret verdik. Yoksa orman yangınlarıyla ilgili soruşturmada, araştırmada devam ediyor. En kısa süre içinde tamamlanacak” dedi.

Samandağ ilçesinde ki konuşması sırasında Hatay’ın 11 Milletvekilinin bir bütün olarak Hatay için çalıştıklarının altını çizen Hüseyin Yayman, “Ben Kırıkhan bölgesinde seçildim ama Samandağ’da veya bir başka ilçemiz benim bölgemdir. Böyle bir ayrım içinde değiliz ve hiç olmadık. Hatay Milletvekiliyle, halkıyla bir bütündür ve hiçbir güç onu parçalayamaz” dedi.

Samandağ’a ve Samandağlılara gönül borçlu olduklarını ayrıca aktaran Hüseyin yayman, “Gönül borcumuzu ödüyoruz ve ödemeye devam edeceğiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER