Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVekiller Klinik açtı

Vekiller Klinik açtı

Uzman Doktor Aydın Deniz Karataş sağlık hizmeti vereceği Lotus Clinic CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ile İsmet Tokdemir’in de katıldığı ve yoğun ilgi gören bir töreniyle açılışı gerçekleştirildi.

Süleymaniye Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde hizmete giren Lotus Clinic’in açılışına, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, ATSİAD (Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği) Başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Nihad Belli ve yönetim kurulu, iş insanları, Uzman Doktor Aydın Deniz Karataş’ın meslektaşları, dostları ve aile yakınları da katıldı.

CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, Uzman Dr. Aydın Deniz Karataş ve babası birlikte açılış kurdelesini kesti.

CHP Arsuz ve Hatay Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi, Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor’un da kardeşi olan Uzman Doktor Aydın Deniz Karataş, açılışa katılan ilgi gösteren tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Lotus Clinic’in sağlık hizmeti alanları konusunda bilgi veren Uzman Doktor Aydın Deniz Karataş, Bel ve boyun fıtığına ağrısız, ameliyatsız çözüm imkanı, botoks, dolgu uygulamaları, Plazma Pen ile siğil ve nasır tedavileri ile ben alımı, PRP ile cilt gençleştirme, saç dökülmesi ve leke tedavileri, Mezoterapi ile cilt gençleştirme, kronik sivilce izi tedavisi, leke tedavileri, selülit tedavisi, Aromaterapi ile saç dökülmesi, boyun ağrısı, bel ağrısı, konsantrasyon, stres, lipido (cinsel istek) tedavileri gibi alanlardaki sağlık sorunları yer aldığını söyledi.

Birçok sağlık sorununun ameliyatsız ve alternatif tıp imkanlarıyla aşılabildiğini de belirten Dr. Aydın Deniz Karataş, herkesi bu imkanlardan yararlanmaya davet etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER