Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberVelilerden, Müdür Güneş'e "Okul Güvenliği" Teşekkürü Ziyareti

Velilerden, Müdür Güneş’e “Okul Güvenliği” Teşekkürü Ziyareti

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i ziyaret eden anneler, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin okul önlerindeki güvenlik çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Velilerden, Müdür Güneş’e “Okul Güvenliği” Teşekkürü Ziyareti

Öğrenci anneleri, Müdür Güneş’in öğrencilerin okullardan güvenli bir şekilde çıkış yapabilmeleri için başlattığı çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti.

Emniyet Teşkilatı Can Siperhane Görev Yapıyor

Emniyet teşkilatının İskenderun’da son derece başarılı çalışmalar yaptığını belirten TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu, “Emniyet Teşkilatımız can siperhane görev yapıyor. Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Bizlerde bu şehirde yaşayan anneleriz. Gerek okullarımızın önünde gerek şehir merkezinde emniyetimizin yapmış olduğu denetimleri takdirle karşılıyoruz. polisimizin yaptığı bu başarılı hizmetten gurur duyuyoruz. Polis teşkilatımızın her bir ferdini bu çalışmalarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyoruz ” ifadesinde bulundu.

Velilerden, Müdür Güneş’e “Okul Güvenliği” Teşekkürü Ziyareti

“Vatandaşların Güven İçerisinde Yaşaması için Elimizden Geleni Yapacağız”

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, “Sizlerin ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın güven ve huzur içerisinde yaşamaları noktasında elimizden geleni bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER